Nervozohet me të bijën, e qëllon me papuçe në kokë prej një largësie të konsiderueshme (Video)

Mosmarrëveshja që ka pasur me të bijën, e ka nervozuat shumë një nënë nga Meksika dhe i është vënë pas, kur ajo iku prej shtëpisë.

Derisa adoleshentja ikte me vrap, nëna e hoqi papuçen dhe e qëlloi në kokë, prej një largësie të konsiderueshme, transmeton Telegrafi.

“Ka më se 30 metra largësi, saktësia e saj në goditje është e mahnitshme” si dhe “edukimi më praktik, që kur janë krijuar papuçet” ishin dy prej komenteve të shumta.

Shumë shkues e kanë pëlqyer videon, duke pranuar se edhe vet kanë qenë viktima të ndëshkimeve të tilla dhe jo vetëm njëherë. /Telegrafi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *