Eksperti i BE-së, Mauricio Varaneze për vizitë në Parlamentin e Maqedonisë

Shkup, 24 janar – Eksperti i BE-së, Mauricio Varaneze dhe përfaqësuesi i Sektorit kompetent për Maqedoninë nga Komisioni Evropian, Kloe Laurens Dinsdel sot do të vizitojnë Kuvendin e Republikës së Maqedonisë.

Siç njoftoi pres shërbimi i Kuvendit, ata do të kenë takime me anëtarët e Komisionit për mbikëqyrjen e zbatimit të masave të veçanta hetimore ndjekjen e komunikimeve  nga ana e Ministrisë së Punëve të Brendshme, Drejtorisë së Policisë Financiare dhe Drejtorisë Doganore dhe Ministrisë së Mbrojtjes./Zhurnal.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *