Breaking News :

nothing found

Gjorçev: Maqedonia po errësohet, për këto arsye do të kandidoj për President të shtetit

Shkup, 23 janar – Deputeti i VMRO-DPMNE-së Vllatko Gjorçev ka zyrtarizuar kandidaturën partiake për president të vendit. Ai në shpalljen e kandidaturës kërkoi mbështetjen e të gjithë qytetarëve pa dallim etnie dhe besimi.

“Ka momente në jetë kur njeriu duhet që të gjitha njohuritë e tij dhe të gjitha gjërat që i ka bërë t’i shfrytëzojë në funksion të shtetit. Nuk guxojmë dhe nuk duhet t’i lejojmë edhe tre vite si këto. Maqedonia po humb, po ecë mbrapa dhe po errësohet. Situatat nuk janë të mira në Maqedoni. Për këto arsye du të ju njoftoj se kandidohem për kryetar të Maqedonisë, tha Vllatko Gjorçev, VMRO-DPMNE.

Konkursi brenda partisë së Mickoskit për kandidatë të ri akoma vazhdon por deri tani nuk janë zbardhur emra të kandidatëve të tjerë.

igorandonov_u4a67te7

Read Next

The full story of Thailand’s extraordinary cave rescue

One Comment

  • Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *