Showbiz

Nervozohet me të bijën, e qëllon me papuçe në kokë prej një largësie të konsiderueshme (Video)

Mosmarrëveshja që ka pasur me të bijën, e ka nervozuat shumë një nënë nga Meksika dhe i është vënë pas, kur ajo iku prej shtëpisë....

Posts Slider

Nervozohet me të bijën, e qëllon me papuçe në kokë prej një largësie të konsiderueshme (Video)

Mosmarrëveshja që ka pasur me të bijën, e ka nervozuat shumë një nënë nga Meksika dhe i është vënë pas, kur ajo iku prej shtëpisë....

Ligji për gjuhët, Bezhovska: Kartëmonedhat dhe monedhat e reja pas 5 viteve

Shkup, 23 janar - Në emisionin “Magazina Ekonomike” në Alsat guvernatorja e BPRM-së, Anita Angellovska- Bezhovska ka komentuar Ligjit për përdorimin e gjuhëve, gjegjësisht nenin...

Skandal Bekteshi mbrëmë në emision “pështiu” mbi fatin e pazarxhinjëve?!

Shkup, 22 janar - Që ekonomia në vendin tonë është buzë greminës nuk është ndonjë sekret. Së fundmi në opinion është diskutuar shumë për ligjin...

“Gjuha shqipe”, Osmani: Deri në majën e piramidës shtetërore

Shkup, 20 janar - Gjuha shqipe do të jetë zyrtare në nivel vertikal deri në majën e piramidës shtetërore nëpër rajonet ku jetojnë shqiptarët, deklaron...

Xhaferi për “Naftemboriki”: Marrëveshja e Prespës në Greqi do të ratifikohet

Shkup, 24 janar - Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë, Talat Xhaferi për gazetën greke “Naftemboriki” shpreh bindje se Marrëveshja e Prespës do të kalojë në...

Posts Grid

Nervozohet me të bijën, e qëllon me papuçe në kokë prej një largësie të konsiderueshme (Video)

Mosmarrëveshja që ka pasur me të bijën, e ka nervozuat shumë një nënë nga Meksika dhe i është vënë pas, kur ajo iku prej shtëpisë....

Ligji për gjuhët, Bezhovska: Kartëmonedhat dhe monedhat e reja pas 5 viteve

Shkup, 23 janar - Në emisionin “Magazina Ekonomike” në Alsat guvernatorja e BPRM-së, Anita Angellovska- Bezhovska ka komentuar Ligjit për përdorimin e gjuhëve, gjegjësisht nenin...

Skandal Bekteshi mbrëmë në emision “pështiu” mbi fatin e pazarxhinjëve?!

Shkup, 22 janar - Që ekonomia në vendin tonë është buzë greminës nuk është ndonjë sekret. Së fundmi në opinion është diskutuar shumë për ligjin...

“Gjuha shqipe”, Osmani: Deri në majën e piramidës shtetërore

Shkup, 20 janar - Gjuha shqipe do të jetë zyrtare në nivel vertikal deri në majën e piramidës shtetërore nëpër rajonet ku jetojnë shqiptarët, deklaron...

Xhaferi për “Naftemboriki”: Marrëveshja e Prespës në Greqi do të ratifikohet

Shkup, 24 janar - Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë, Talat Xhaferi për gazetën greke “Naftemboriki” shpreh bindje se Marrëveshja e Prespës do të kalojë në...

Në parlamentin grek sot pritet të ratifikohet Marrëveshja e Prespës

Athinë, 24 janar - Ligjvënësit grekë pritet të votojnë sot një marrëveshje historike për ndryshimin e emrit të Maqedonisë dhe për t’i dhënë fund kontestit...